Elke eerste vrijdag van de maand laatavondopening

 Ben je tijdens weekdagen niet op tijd thuis om even binnen te wippen? En staat je agenda op zaterdag bol van de 'moetjes'? Dan is onze Apero Night op elke eerste vrijdag van de maand jouw oplossing. Kom snuisteren tussen onze nieuwe collecties, geniet van een glaasje bubbels en neem enkele vriendinnen mee. Zo wordt het een leuke apero én shopping belevenis. Tot dan!

Ben je tijdens weekdagen niet op tijd thuis om even binnen te wippen? En staat je agenda op zaterdag bol van de 'moetjes'? Dan is onze Apero Night op elke eerste vrijdag van de maand jouw oplossing. Kom snuisteren tussen onze nieuwe collecties, geniet van een glaasje bubbels en neem enkele vriendinnen mee. Zo wordt het een leuke apero én shopping belevenis. Tot dan!

Jo Verluyten