Karin helpt je graag verder

Een passende outfit voor een speciale gelegenheid? Je garderobe wat opfrissen en aanvullen in aanloop naar volgend seizoen? Kom gerust langs bij Bellini in Geel. Karin neemt alle tijd om je prachtig en origineel te kleden. Elk modeseizoen opnieuw stelt Karin een verrassende kledingcollectie samen van exclusieve topmerken uit binnen- en buitenland, aangevuld met toffe en betaalbare mode voor iedere dag.

Al sinds 1990 is Bellini de vertrouwde kledingwinkel voor talrijke moeders en dochters uit Geel en verre omstreken. Je mag er rekenen op eerlijk en oprecht stijladvies.

Bij Bellini krijg je alle tijd om rustig je outfit te kiezen. In elk kledingrek kom je wel iets nieuws of verrassends tegen.

Altijd een stapje verder

Voor onze klanten gaan we graag een stapje verder. Ben je wat laat met het uitkiezen van je outfit voor een bijzondere gelegenheid én moet er nog snel iets hermaakt worden? Als het kan, verrichten we zelfs wonderen.

Van top tot teen

Om onze klanten van top tot teen te kleden, vulde Karin haar selectie van kledingmerken aan met leuke accessoires en stijlvolle schoenen.  

Al sinds 1990

Bellini opende voor het eerst de deuren in 1990. Aanvankelijk bleef het avontuur beperkt tot een piepklein winkeltje in hartje Geel. Naast de liefde voor mode gaf oprichtster Francine Mollen na vijf jaar ook Bellini door aan haar dochter Karin. Met hart en ziel zette zij het verhaal verder en ontwikkelde ze doorheen de jaren een eigen stijl.

Sinds 2009 heeft Bellini zijn vertrouwde stek in een prachtig gerenoveerd herenhuis in de Stationsstraat. Er is ruimte in overvloed. Karin helpt er met de glimlach haar klanten verder. Spring gerust binnen!

Plan je bezoek aan Bellini en bekijk onze openingsuren.